Skip to content

Ideologisk tankegods fra den internasjonale miljøbevegelsen

juni 1, 2012

Jeg tenkte jeg skulle vise noen videoer produsert av den kreative delen av «the green movement».

Jeg synes det er fantastisk teknologisk håndverk, men med en dyster og selvutslettende undertone: planeten har det bedre uten mennesker.

Siden disse teknogigeekene som har produsert videoene åpenbart har benyttet seg av det moderne samfunn i fulle drag med teknologisk utdannelse og bruk av de aller siste teknologiske hjelpemidler innenfor dataanimasjon, kan vi kanskje gjette på at ingen av disse blir de første til å ofre sin moderne livsstil til fordel for dyr og planter  😉

Først: «Welcome to the anthropocene» altså «velkommen til menneskets tidsalder», en video som tilsynelatende viser menneskelig aktivitet som et spindelvev omkring en forsvarsløs verden:

Videre har vi en annen video med noenlunde samme tema, også et utsøkt stykke animasjon, Metropolis av Rob Carter, som fremmer det samme budskapet:

Deretter en 9/11 inspirert animasjon, hvor isbjørner faller fra himmelen på samme måte som menneskene gjorde fra tvillingtårnene. Mennesket som terrorist mot naturen, altså:

Og så en «heartbreaker» fra UNICEF, sannsynligvis ment som et artig (men alvorlig) innslag i klasserom rundt om i verden. Om en ikke kan overbevise voksne, så kan en kanskje indoktrinere barn?  Climate kid:

Klimalobbyen satser stadig mer på følelsesmessig manipulasjon, og stadig mindre på rasjonell argumentasjon.

Et tegn på desperasjon, kanskje?

Reklamer

From → Uncategorized

2 kommentarer
 1. Ultima_Thule permalink

  Denne gaiaistiske eskatologien hjernevasker barn til å tro at det hadde vært best om de var døde.

  • Ultima_Thule permalink

   NASA advarer mot å spre frykt. Grunnen er at flere nå frykter at dommedag er nær på grunn av en tolkning av mayakalenderen.

   – Ondskapsfullt
   Desverre er mange redde likevel. Morrison forteller at han mottar mange brev og e-poster fra bekymrede personer, spesielt unge. Noen forteller at de ikke klarer å spise eller sove. Andre sier at de vuderer å ta sitt eget liv.

   – Noen tenker på ryktene som en spøk, men det er en gruppe mennesker som er oppriktig bekymret, sier Morrison.

   – Jeg synes det er ondskapsfullt å spre rykter som skremmer de unge, sier Morrison.

   Og hva mener så NASA er den største trusselen mot jorda?

   Under gårsdagens utspørring, der et forskerpanel svarte på spørsmål fra publikum gjennom sosiale medier, slår forskerne fast at den største trusselen mot jorda nå skjer sakte, nemlig klimaforandringene.

   – Den største trusselen mot jorda i 2012 og i framtiden, er det menneskene selv som står for, sier Mitzi Adams ved NASAs Marshall Space Flight Center ifølge Space.

   NASA burde heller ha feiet for sin egen dør før organisasjonen kritiserer andre for å fare med ubegrunnet skremselspropaganda.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: