Skip to content

FNs klimapanel: politikk, ikke vitenskap.

april 22, 2011

Jeg viderebringer her et intervju med tidligere Expert Reviewer for FNs Klimapanel, Madhav Khandekar, en av mange deltakere i FNs Klimapanel som i ettertid har tatt avstand fra Panelets politiske slagside:

Reklamer

From → Uncategorized

6 kommentarer
 1. Bebben permalink

  Hei Klimatilsynet, svært gode poster du har her, men litt langt mellom dem kanskje.

  Etter at forskning.no stengte kommentarfeltet sitt for klima, er det få fora å diskutere i – hva med en «åpen tråd» hos deg?

  Vennlig hilsen Bebben

  • batheswithwhales permalink

   Åpen tråd var en god ide. Forsløpig er det noe få lesere her, men på sikt – om det blir litt mer liv her, så kunne jo dette, eventuelt et forum kanskje være noe. takk for Innspill.

 2. Bebben permalink

  Hmm, når jeg ser at du har lite poster, tenker jeg at du kanskje har litt liten tid, men har du tenkt på muligheten til å få gjesteskribenter? Sett for eksempel at du fikk et innlegg fra Kjell Stordahl her – det ville skape interesse. Jeg allerede linket til bloggen din histen og pisten, vet ikke om det har hatt noen merkbar effekt.

  Etter min mening trenger vi en god norsk klimablogg, gjerne en som kan gjøre seg litt synlig og kjent. Klimarealistene blir kanskje litt for lett assosiert med et bestemt politisk parti – jeg vet ikke. Dine poster hittil viser uansett at du er seriøs og har evne til å være saklig og poengtert.

  Problemet ditt er kanskje enhver bloggers mareritt – Ting Tar Tid, og blogging tar Enda Mer Tid?

  • batheswithwhales permalink

   Absolutt. Jeg er åpen for gjesteskribenter.

   Og inviterer alle som ønsker å bidra til å sende innlegg. Det er tidkrevende å drive en blogg, og ikke minst markedsføre, om en skal ha håp om å få noe særlig opmerksomhet, som jo er litt av poenget for en blogg.

   Litt av problemet er likevel, som du påpeker, at en del ser klimaspørsmålet som et rent partipolitisk spørsmål, og at disse dermed vil bruke muligheten til å fremme sine partipolitiske preferanser.

   Og dette er ikke spesielt interessant.

   Jeg tenkte å kjøre en litt renhåret linje her med konkret tilbakevisning av en del av den propagandean vi har vært vitne til, og som ukritisk videreformidles av mediene.

   Om noen ønsker å bidra innenfor denne rammen, så er de hjertelig velkomne.

  • batheswithwhales permalink

   Det har blitt litt lite tid, men jeg forsøker å trappe opp aktiviteten etterhvert. Gjesteskribenter er også en god ide. Takk for innspill, Bebben. Fortsett gjerne med det! Skal se hva jeg kan få til.

Trackbacks & Pingbacks

 1. Klimapanelet: Kritikk fra innsiden. « Klimatilsynet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: